Життя В США
1/14/22

Як отримати дозвіл на роботу по F1 студентській візі

Цей пост ви повинні не лише зберегти, а й переслати усім знайомим, хто навчається в США або планує сюди приїхати на навчання.На жаль, часто ми плануємо одне, але не завжди усе під нашим контролем і часом життя приносить нам неприємні сюрпризи. Особливо коли ти знаходишся за тисячі кілометрів від рідного дому, коли поряд немає підтримки, буває важко знайти вихід.Тож сьогодні я розкажу вам про можливість отримати дозвіл на роботу студентам, які знаходяться в США по F1 візі у випадку, якщо життєві обставини призвели до важкої фінансової ситуації.

Отже, якщо:

• Ви втратили роботу on-campus, яка приносила вам дохід і забезпечувала оплату навчання і проживання в США (не з вашої вини)

• Вартість вашого навчання або вартість проживання в США значно зростає

• Курс валют у вашій країні значно змінився і тепер ваших коштів не вистачає на оплату навчання та проживання в США

• Настали несподівані зміни у вашій фінансовій ситуації і ви не маєте коштів на оплату навчання та проживання в США

• Ви захворіли і отримали великі рахунки за лікування

• Настали інші непередбачувані обставини, які негативно вплинули на ваш чи дохід вашого спонсора

Однією з основних умов, щоб ви кваліфікувались на отримання дозволу роботи, є те, що ви маєте навчатись вже хоча б 1 рік, мати добру репутацію в навчальному закладі та вчасно здавати усі тести та оцінювання. Також перед тим, як подавати вашу заявку, ви повинні перевірити, чи ваша школа не має відкритих вакансій, на які ви б могли кваліфікуватись. Першим кроком є звернення до директора школи з проханням дозволити вам подаватись на отримання Work Authorization. Якщо директор навчального закладу не проти, то він робить поправки у вашій формі І-20 і тоді вам потрібно заповнити форму І-765 і надіслати її разом з усіма підтверджуючими документами в імміграційну службу.Якщо ваш запит буде схвалено, ви поштою отримаєте Work Authorization і зможете почати працювати там, де захочете.